CQP-Form@ció

La formació és la clau de l'èxit

CQP-Form@ció

Si vols oferir-nos la teva opinió

Pots fer-nos-la arribar i la inclourem aquí. Gràcies!

Ens pots trobar a

  

 

Skype: cqpformacio
    +34 633 633 711

info@cqpformacio.com

 

 

 

 

 

   

Copyright ® 2010 CQPFormacio.com

Raó Social: Cristina Pulido Lozano

NIF: 44.191.940Q

 

Aquest espai està reservat per les opinions dels nostres alumnes; si hi vols deixar la teva només ens l'has de fer arribar a través de l'apartat de consultes i nosaltres la pujarem aquí.

 

Mª Lluna López Moix, alumna de Ciències Ambientals a la Universitat de Barcelona

Aquest és el primer any que vinc a l'acadèmia, hi he fet classes particulars de Bases d'enginyeria ambiental, tecnologia del medi ambient, contaminació atmosfèrica i estadística. Els resultats van ser molt bons en tots els casos. M'agrada molt com treballen els professors, gent molt preparada i amb ganes de treballar i amb un tracte proper que fa que et sentis a gust. És una barreja perfecta per obtenir els resultats desitjats i treballar en un bon ambient.

 

Xavier Caballé Agramunt, alumne d'Enginyeria Tècnica de Telecomunicacions especialitat Telemàtica a la UOC

Aquest any vaig fer classes particulars i en grup reduït de Transmissió Digital, en la que vaig obtenir matrícula d'honor i Física, un notable. Crec que la metodologia que segueixen des de l'acadèmia és molt bona, personalitzada per a cada alumne quant a horaris i continguts i amb total coneixement de les matèries que s'imparteixen. A més, he provat les clases online en alguna ocasió i són una alternativa molt bona. A més, el mètode emprat és senzill i molt pràctic.

 

Ivan Piqué Palacín, alumne d'Enginyeria Tècnica de Telecomunicacions especialitat Telemàtica a la UOC

Les classes en aquesta acadèmia donen molta flexibilitat quant a horaris i nombre de classes necessàries per a cada assignatura. Que és un punt molt important si estàs treballant. El nivell de coneixements és excel·lent. A més tu pots planificar-te el teu propi ritme i les classes van centrades en la persona, si vas a una acadèmia privada amb més gent t'has d'adaptar al temari i nivell establert. S'ha de destacar la gran atenció i dedicació de Cristina. Fa diversos cursos que hi acudeixo a diverses assignatures, per exemple Mates II, Sistemes Linials, Transmissió Digital i Física; i els resultats sempre van ser bons; una B com a mínim (notable).

 

ESP